55 Idea Kreatif Untuk Mengatakan Aku Mencintaimu55 Idea Kreatif Untuk Mengatakan Aku Mencintaimu adalah sebuah buku cinta yang dihasilkan bertujuan untuk memberi idea kepada para pembaca sama ada berkahwin atau tidak untuk menzahirkan rasa cinta di hati mereka terhadap pasangan mereka dengan cara yang unik serta kreatif.

Segala idea yang dimuatkan dalam buku cinta ini dipilih dengan teliti untuk memastikan idea yang dipilih sesuai digunakan oleh masyarakat kita yang berkebudayaan timur. Saya juga memastikan idea di dalam buku ini unik, tidak terdapat di dalam blog serta mudah untuk digunakan pada setiap masa. Saya memilih idea yang mempunyai kebarangkalian yang tinggi agar pasangan anda menghargai hasil usaha anda dengan menggunakan idea dari buku ini.

Dengan ini, bermulalah perjalanan hidup anda untuk mengekalkan hubungan dengan pasangan anda melalui idea dari buku ini agar perasaan cinta akan sentiasa berputik di dalam perhubungan anda dengan pasangan anda. Untuk mencari cinta adalah mudah tetapi untuk mengekalkannya adalah sukar kerana kita sering lupa untuk memelihara hubungan dengan menjadikan hubungan itu lebih romantis dari semasa ke semasa.

Harga: RM15.00

 RM15.00
 RM100

RM150
RM50

1 comment: